S-a sacrificat pentru un câine. O poveste atât de impresionantă încat îţi dau lacrimile. Unde sunteţi domnilor politicieni?

S-a sacrificat pentru un câine. O poveste atât de impresionantă încat îţi dau lacrimile. Unde sunteţi domnilor politicieni?

Intr-o zi in care si pietrele erau inghetate, un om al strazii le-a incalzit inimile celor de la Directia de Politie Locala Bucuresti.  La -17 grade pe o banca in parcul Moghioros politistii au gasit un om al strazii, era degerat iar vorbele ii ieseau cu greu din gura.

Intrebat cum a suportat frigul de afara, barbatul a raspuns: „Foarte greu. Mi s-au umflat picoarele. Ieri seara m-a luat somnul aici pe banca„. Barbatul se numeste Stelian Raducanu are 51 de ani si ca multi altii nu a avaut sansa la un trai decent, cu toate acestea sufletul lui a ramas deschis. Putem spune ca este mai om decat multi dintre cei pe care ii vedem zilnic in jurul nostru. Desi nu are casa, nu are masa si doarme sub cerul liber cand termometrul coboara mult sub 0 grade, Stelian nu a uitat de prietena lui necuvantatoare, si-a dat haina pentru ca Ema sa nu moara de frig. 

Sursa: http://dreptlatinta.kanald.ro/Noutati/s-a-sacrificat-pentru-un-caine-o-poveste-atat-de-impresionant-incat-iti-dau-lacrimile-video/